Scholierensport - Sportbedrijf Lelystad

Balans & Dans

Balans&Dans is de groepslessenstudio van Lelystad. Wij geven allerlei lessen, zoals verschillende soorten Yoga-, Shape-, Kracht- en Danslessen.

Aanbod voor kinderen van 2 tot 13 jaar. Als kind kan je bij ons Peuter Dans, Kida dance, Ballet, Modern, Street Dance, Hip Hop, Clip Dance en Zumba volgen. Ook hebben wij twee wedstrijdteams en doen wij met danswedstrijden en evenementen mee.

Aanbod voor jeugd en volwassenen. Deze lessen zijn "ladies only". We geven Yin Yoga, Power Yoga, Aerial Yoga (HangmatYoga), Vinyasa Yoga, Restoratieve Yoga, Yin Yang Yoga en Kundalini Yoga waar je aan je onspanning, bewustzijn en rust werkt. Bij Pilates ga je je corespieren versterken. Shapelessen (alle niveaus) zijn goed voor je conditie en kracht. En natuurlijk is er Female Hip Hop, Zumba, Zumba Toning, La Blast, Pole Flow (PaalDans) voor de dansfans!

Bij ons staat plezier voorop! Natuurlijk willen wij dat je als danser groeit en je talenten maximaal gebruikt. Toch vinden wij dat een dansles niet alleen om presteren gaat, maar ook om de benodigde onspanning en fun!

Wil je leren dansen in een ongedwongen sfeer? Kom dan bij ons!

 

Kennismakingsaanbod Scholierensport 2021 van Balans & Dans

Let op: Deze aanbieder biedt op dit moment geen kennismakingsactiviteiten aan.