Scholierensport - Sportbedrijf Lelystad

T.V. Poseidon

De ambitie van Tennisvereniging Poseidon is om iedereen aan het tennissen te krijgen. Hiertoe beschikt ons tennispark gevestigd hartje stad, in de Schouw, over 8 tennisbanen met uitstekende verlichting, waarop het hele jaar getennist kan worden.

Opleiding en training vinden we erg belangrijk. Onze vereniging maakt gebruik van professionele trainers die op alle niveaus de trainingen kunnen verzorgen voor onze junioren en senioren, zowel recreatief als prestatief. Al onze junioren worden in de gelegenheid gesteld om tegen een beperkt bedrag en zonder extra kosten 2 tot 3 keer in de week te trainen en deel te nemen aan de vele interne activiteiten en aan de door de KNLTB georganiseerde competities.

We zijn een echte vereniging, waar sfeer, vriendschap en ontspanning ten minste net zo belangrijk zijn als prestatieve uitdagingen. Gedurende het hele jaar organiseren onze leden tal van activiteiten voor jong en oud. Specifiek voor onze junioren zijn dit de sleepover, het paard-veulentoernooi en het Halloweenfeest. We maken hierbij dankbaar gebruik van onze goed uitgeruste en sfeervolle kantine.

Kennismakingsaanbod Scholierensport 2021 van T.V. Poseidon

Let op: Deze aanbieder biedt op dit moment geen kennismakingsactiviteiten aan.